We use cookies to make sure we offer the best experience on our site. If you continue to use this site, we assume you are happy with it.

Read more

Jaarlijkse cinemagala

Jaarlijkse cinemagala

Lions Club Brugge is trots u zijn jaarlijkse cinemagala voor te stellen, traditioneel gevolgd door een receptie in de Republiek.

In naam van onze club, de leden en hun echtgenoten, willen we iedereen bedanken voor talrijke opkomst, medewerking en goodwill in onze fondswervingsavond.

Iedereen was opgetogen, de avond verliep vlot van het begin tot het einde. De organisatie was perfect, de film en de receptie met rijkelijke broodjesaanbod en drank daarna, vielen geweldig in de smaak.

Jullie steun was echt een meerwaarde zowel voor de voorbereiding als de avond zelf , daarvoor nog een extra dank aan Stijn ,Kerlijn ,Simon (Republiek) en Simon (Lumiere). Waouw , iedereen genoot!

Ook dankzij de vrijwillige en enthousiaste medewerking van de leden en hun echtgenoten. Wij beseffen het geluk dat wij hebben, voor de tweede maal onze fondswervingsavond te kunnen realiseren.

In het totaal waren wij met 190 aanwezigen over de twee zalen (De Blauwe en de Rode zaal ) verdeeld.

Wij durven hopen dat wij volgen jaar terug een beroep mogen doen op iedereen voor onze We Serve missie.

Met warme Lions groet, In naam van het cinema comitee , Djamil.